zaterdag 21 februari 2015

 

Hierperdepiep wij hebben Swiep

Een keer geen blog over een pop maar over een pup. We hadden altijd al twee honden Rinka was van onze dochter en Moor van onze zoon. Nu is Rinka in januari overleden op een respectabele leeftijd van 13 jaar. Maar verdrietig is dit wel altijd. In eerste instantie had ik wel zoiets van even 1 hond ook prima maar dochterlief miste toch wel heel erg een knuffelhond...En tja wat doe je dan? Toch maar gaan kijken en ja.... kijken is ook kopen want ze zijn allemaal zo liefffffff.

Mag ik even voorstellen? Dit is Swiep. Ze is een kruising tussen een Bordercollie en een Shelter. Ze is vol energie en maakt ons het leven op dit moment zuur.... Nee hoor ze is super lief maar wat een energie zeg. De afgelopen week lag ik geveld door de griep op de bank en o wee als er maar 1 teen zichtbaar was. Zo, wat een scherpe tandjes heeft ze. Wanneer ik even op blote voeten naar de toilet moest lopen kon ze echt een aanval doen op mijn voeten.

Er zijn maar eerst wat speeltjes aangeschaft. Vooral de flos en de bijtbotjes doen het goed. gelukkig lijkt het iedere dag wat beter te gaan. Af en toe snufelen ze aan elkaar. Swiep wil wel.....
Swiep is zoooo lief als ze slaapt....Echt vertedigend....

2 opmerkingen: