zondag 21 september 2014

 

De dag na de clubdag

 
 
Een supergezellige dag gisteren. Veel gekletst maar ook veel gedaan. Iedereen had wat lekkers mee genomen zodat niemand deze dag honger hoefde te hebben... En weer was het weer ons gunstig gezind. De dag begon wel erg mistig en dat was jammer voor de mensen die van veel verder moesten komen.... Dat ging niet meer lukken helaas, maar de dag hier in Kerkdriel was in ieder geval droog en aangenaam met later zelfs de zon!! Het goede humeur had ook iedereen bij zich dus de dag kon niet meer stuk. Toen het hier om 15.30 uur begon te onweren waren al onze spullen al droog opgeborgen, vele handen maakten licht werk!!!


De pompoentjes als hoed en als pompoen zijn door velen gemaakt. Ook het lapje dat gevilt moest worden voor het grootste popje is gemaakt. Wat ben ik dan blij dat mensen die daar tegen op zien dit toch voor elkaar krijgen. Vaak met een wakend oog van een medeclupper maar gemaakt is toch maar weer gemaakt. Nu hopen dat deze trend zich thuis verder voort zet.
 
Pompoenen horen er echt bij in deze tijd van het jaar! Ik vind de nazomer-herfsttijd toch een dankbare tijd. Eikels, kastanjers, noten, pompoenen; mooi om mee te decoreren en van te smullen. Heerlijke pompoenensoep en noten in je salades.

 
De nieuwe pakketjes zijn op onze opendagen 14 en 15 november te bewonderen en waarschijnlijk al snel in verschillende winkels/ webshops te koop.
 
 

 

 
 

1 opmerking: