woensdag 17 september 2014

 
 

Clubdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bijna is het weer zo ver, de clubdag komt eraan. Diegenen die geen lid zijn van de pop en plank club zullen denken, Wat nu dan toch. Ja er is een heuse pop en plank club en 1 keer in het jaar is er dan een clubdag bij ons in de tuin. Iedereen neemt dan iets lekkers mee en haar of zijn goede humeur en dan.......kletsen maar. Want of er altijd zoveel gefreubelt wordt is dan natuurlijk de vraag. Ik ontwerp van te voren een pakketje of twee en de opzet is dan samen bezig zijn.
We zetten de vilttafels buiten in de partytent en wie wil kan vast het geen gevilt moet worden vilten. Als je dan sávonds weer thuis bent kun je direct verder aan de slag.

 

 
Altijd toch erg gezellig. Deze keer is het al zeker twee jaar geleden dat de clubdag er was. Dus extra kletsen wordt dat. Ik hoop dat het zonnetje er ook is want met al die kakelende vrouwen in een kleine huiskamer ...........Na a.s zaterdag zijn er dan twee nieuwe pakketjes. Hoe ze er uit zien? Nee dat verklap ik nog niet, komt binnenkort in dit theater. Ze staan al op de foto!!
 
 


3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He he het lukt geloof ik nu wel zelf te reageren op deze plaats. Mooi vlaggetje he Marion!! nog steeds een mooie foto, dank hiervoor.

    BeantwoordenVerwijderen