woensdag 13 mei 2015

 

Fantasie brengt kleur in je leven

 
Dit is het thema van onze opendagen op 5 en 6 juni. Ook op de website staat er een uitnodiging. Feiten en fantasie lopen in het dagelijks leven vaak door elkaar heen. Soms vul je in je in je hoofd van alles in terwijl het nog maar de vraag is of dat dan over feiten gaat. Maar feiten zijn vaak saai en middels een beetje creativiteit is de realiteit dan mogelijk toch iets draagzamer.... Dan krijg je discusies over het glas wat half vol of half leeg is.....Laatst las ik dat je nog beter kunt bedenken waar de kraan is.......Omdenken noemen ze dat.
 
 
Toch is het een feit dat wanneer je openstaat voor de goede positieve dingen in het leven je leven wel meer kleur heeft. Genieten van de mooie momenten in de natuur.... Dan zie je de kleuren om je heen veel intenser. Probeer het maar eens. Het geeft mij veel creativiteit, kijken en genieten van de elven kinderen die onder de bloemblaadjes verstopt zitten, de kabouters die dat wat je nodig hebt juist op een andere plek neerleggen dan dat je het achter had gelaten. Heb je dat nooit gemerkt?
 
 
Alle kleuren van de regenboog.....en als je de juiste balans hebt is er wit licht!!! heel lang geleden toen ik op een opendag van een vrije school was, voor het eerst in mijn leven, was ik overweldigd door de kleuren. Zo fijn en rustgevend, mooie materialen en een prettige warme uitstraling. Sinds dien maak ik popjes, eerst van anderen later maakte ik ze zelf. Ook voor deze komende opendagen heb ik weer patronen gemaakt en zijn er nieuwe wezens geboren. kom je ook kijken? je bent van harte welkom. Kijk voor het adres even op de site van pop en plank.
 
 

1 opmerking: