zaterdag 25 oktober 2014

 

Creativiteit onder druk


 
 
 Wat kan een mens toch raar in elkaar zitten. Elke keer vlak na de opendagen bedenk ik mij.... niet alles op het laatste moment te regelen. En nu weer heb ik allemaal iedeen die ik niet meer ten uitvoer kan brengen. Waarschijnlijk presteer ik meer onder druk? Of ik zit er nu weer lekker in waardoor de plannen vanzelf komen? De andere tijden wil ik dan weer andere dingen doen waardoor ik nu toch weer in tijdnood kom. Maar het zal vast goed komen denk ik.


 
Pompoenen van Martiena
 
Ik heb vandaag zoiets leuks gedaan!!Ik heb met een collega een vacht gevilt, hij ligt nu te pronken op mijn bankleuning. Maar wat een arbeid! mijn schouders voel ik nog. En wat een water/sop ballet werd het. Gelukkig was er een veranda waardoor het buiten en toch overdekt kon. Ik heb er van genoten. Een heel mooi bruin vachtje. Als de zon er op schijnt lijkt hij wel kastanje bruin en heerlijk warm.
 
 
Nu de komende week aan de studie zodat ik a.s. vrijdag mijn huiswerk af heb. Werken en studeren en popjes maken en opendagen en a.s zaterdag sta ik op een piepklein marktje in een piepklein kerkje in Hurwenen. Genoeg te doen zou ik zo denken. Men had mij al gevraagd voor de vakantie om mee te doen aan de wol en zo dag en ik had ja gezegd...... Een tafel met een tafereel, wat pakketten, wat materiaal en twee workshop tafels. Ik ga met de aanwezigen een windlicht en een wolbol popje maken. Gelukkig wil mijn dochter mee helpen want stel als het druk wordt kan ik een paar extra handen wel gebruiken. Ik zal foto's maken en die na a.s zaterdag in mijn blog plaatsen.

 
 


2 opmerkingen:

  1. Dacht ik nog: Hé Dorothée is wijs geworden.. Het overkomt je niet meer.. Gaat mijn mensenkennis.. Enne een vacht gevilt? Dan terug geven aan schaap? Is flauw he..Veel plezier met de vacht Dorothée. Groetjes Martiena

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He wat leuk dat je reageert :) Schaap kan het zonder jasje.....Was al van in het voorjaar. En zo leuk dat het vachtje vastgevilt. Enne...tjsa van die mensenkennis.....ik kan het natuurlijk gewoon weer voor de volgende opendagen proberen toch??

      Verwijderen